БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

admin

Актуелно
admin

За „Ноември“ од Алена

Рецензија на Билјана Димовски, преземена без измени од фб-групата Моја библиотека.Уште едно извонредно дело од Алена Маја е омажена, има едно вонбрачно детенце и ќеркичка

Повеќе »
Актуелно
admin

Black Friday со Муза

Почитувани читатели, Очекувајте големи попусти и акции во периодот од 27 ноември до 3 декември. Акцијата ќе ги опфати сите книги, а најпривлечни ќе бидат

Повеќе »
Актуелно
admin

Ново од Муза: Врани

Во неделата која изминува во знакот на Блек фрајдеј, од печат излегува книга чијшто наслов е како скроен за „празникот“: Врани. Книгата има 166 страници

Повеќе »