БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Скалест попуст до 100%

Од: 390ден

СКАЛЕСТ ПОПУСТ‼️
25% попуст на втората книга,
50% на третата,
75% на четвртата,
100% на петтата книга‼️ Тоа е сè – ни овој пат немаме попуст поголем од 💯%🤷
Важи за сите книги и доставата е бесплатна.
Акцијата трае од 20 до 23 октомври⚠️ Во овие денови нарачувајте во делот “Акции” на www.muza.mk