БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Ако некој повикува на војна, се заканува со војна, вежба за војна…

Препорачува Симона Трајческа. Преземено без измени од групата „Книжевна терапија

“Ако некој плива како патка, квака како патка и нурнува како патка – пред вас најверојатно има патка. Ако некој повикува на војна, се заканува со војна, вежба за војна и доведува војници на вашата територија – кај вас најверојатно ќе има војна.” Уште едно браво за Муза!

Продолжи со читање

НОВОСТИ

Книга на годината: „Ноември“

Најсвежи вести за нашата свежа и здрава литература: Од денес имаме уште едно големо и за нас многу значајно признание: „Ноември“ од Алена Морнштајнова е

Хуманитарна помош за децата во Украина

Денес во Пунктот за прием на хуманитарна помош за Украина ја доставивме хуманитарната помош од нашите читатели. Акцијата беше насловена „Украинска книжевност за помош за