БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Среќен прв роденден, Муза!

На 28 јануари 2020 година романите Печуркарката и Непобедливата седумка ја напуштија печатницата и истиот тој момент сметаме дека започна да постои издавачката куќа Муза. Оттогаш издадовме 14 книги, ја отворивме веб-книжарницата www.muza.mk, стекнавме свои обожаватели, добивме многу пофалби за изборот на книгите, за квалитетот на преводот и лектурата, за бесплатната достава до дома без оглед на износот на сметката, за цените… Одлучивме првиот роденден на Муза да го прославиме со убедливо најбараните пакети изминатава година – од 3 и од 5 книги – по уште пониски цени.

Продолжи со читање

НОВОСТИ

Книга на годината: „Ноември“

Најсвежи вести за нашата свежа и здрава литература: Од денес имаме уште едно големо и за нас многу значајно признание: „Ноември“ од Алена Морнштајнова е

Хуманитарна помош за децата во Украина

Денес во Пунктот за прием на хуманитарна помош за Украина ја доставивме хуманитарната помош од нашите читатели. Акцијата беше насловена „Украинска книжевност за помош за