БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Black Friday со Муза

Почитувани читатели,

Очекувајте големи попусти и акции во периодот од 27 ноември до 3 декември. Акцијата ќе ги опфати сите книги, а најпривлечни ќе бидат пакетите од нашите романи. Како и секогаш, доставата ќе биде бесплатна без оглед на износот на сметката. Очекуваме најбаран наслов за Black Friday да биде новиот наслов Врани. Следете нѐ!

Продолжи со читање

НОВОСТИ

Книга на годината: „Ноември“

Најсвежи вести за нашата свежа и здрава литература: Од денес имаме уште едно големо и за нас многу значајно признание: „Ноември“ од Алена Морнштајнова е

Хуманитарна помош за децата во Украина

Денес во Пунктот за прием на хуманитарна помош за Украина ја доставивме хуманитарната помош од нашите читатели. Акцијата беше насловена „Украинска книжевност за помош за