БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Аудио книга: Првиот универзитетски…

Оценка на Goodreads: 4,69.

Аудио книгата е изработена во Студио Кларион. Содржи звучни ефекти соодветни на песните што се појавуваат во романот. Чита актерот Дарко Вељиќ. Снимката трае 2 часа и 40 минути. Со оглед на привлечната содржина на романот, особено ја препорачуваме оваа аудио книга (во комбинација со книгата) на странците што го изучуваат македонскиот јазик.

SKU 978-608-4906-13-1 Категории: ,

Опис

Универзитетскиот професор Иван Коваленко е среќно оженет со богатата сопруга Јулија, живее на една од најубавите улици во својот омилен град, има работа која не би ја менувал за ништо на светот, кариерата му е во подем, ужива во сопствените предавања и во амбиентот на работното место. Еден ден на испит кај професорот доаѓа студентка со фалсификуван потпис во индексот. Тука започнуваат турбуленциите од чијашто разрешница ќе зависи сѐ во животот на професорот.

Акции