БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Искра во мракот

176 стр. Втор дел од серијалот Наследници. Година на прво издавање: 2021. Прво издавање во Муза: 2021.

SKU 978-608-4906-21-6 Категории: ,

Опис

Искра во мракот е вториот роман од серијата Наследници, кој според критичарите е уште повозбудлив и сижејно поразвиен од првиот, Мраз во пламенот. Фантастичниот свет што го создава Е. Н. Веровска, претставува вистинско богатство за македонската книжевност за млади.

 

Акции