БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Мраз во пламенот

Година на прво објавување во Муза: 2021. Оценете ја оваа книга на Goodreads.

SKU 978-608-4906-16-2 Категории: , Автор:

Опис

Дебитантскиот роман на Е. Н. Веровска претставува вистинско богатство на македонската книжевност за млади, која се чини дека има голем недостиг на книги токму за возраста на која најмногу одговара Мраз во пламенот, за т.н. млади возрасни. Срдечно им го препорачуваме овој роман на сите љубители на Господар на прстените.