БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Феникс во бурата

Нимуе Филитеа се буди во ледена зандана без да се сеќава која е и како стигнала таму, се додека
не го здогледа Греј Свенд. Нимуе е решена да му помгоне на Греј, кој е скршен и повреден, и
наскоро тој и го открива неговиот план за победа над кралицата на елфовите, за чие остварување
му е потребна нејзината помош. Откако Греј ќе ја врати Нимуе кај нивната избрана фамилија, тие
тргнуваат на патување каде се соочуваат со предизвици и опасности кои ќе ја тестираат нивната
сила и лојалност еден кон друг. Во текот на нивната потрага тие откриваат тајни за историјата на
Атанара и сопственото минато, кои засекогаш ќе го променат текот на нивните животи. Дали ќе
успеат во мисијата да ја спасат Атанара и едни со други, или ќе паднат во рацете на силите кои
работат против нив?
SKU 978-608-4906-33-9 Категории: , Автор:

Опис

Нимуе Филитеа се буди во ледена зандана без да се сеќава која е и како стигнала таму, сѐ додека не го здогледа Греј Свенд. Нимуе е решена да му помогне на Греј, кој е скршен и повреден, и наскоро тој ѝ го открива својот план за победа над кралицата на елфовите, за чие остварување му е потребна нејзината помош. Откако Греј ќе ја врати Нимуе кај нивната избрана фамилија, тие тргнуваат на патување исполнето со предизвици и опасности, кои ќе ја тестираат нивната сила и лојалност еден спрема друг. Во текот на потрагата откриваат тајни за историјата на Атанара и за сопственото минато, кои засекогаш ќе го променат текот на нивните животи. Дали ќе успеат во мисијата да ја спасат Атанара и да се спасат самите тие, или ќе паднат во рацете на силите што работат против нив?

Акции