БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Хуманитарна помош за децата во Украина

Денес во Пунктот за прием на хуманитарна помош за Украина ја доставивме хуманитарната помош од нашите читатели. Акцијата беше насловена „Украинска книжевност за помош за децата во Украина“. Читателите на Муза го купуваа пакетот од 4 дела од најдоброто од најновата украинска книжевност: „Твојот поглед, Чо-Чо-сан“, „Зимскиот крал“, „Ќеркичка“ и „Моцарт 2.0“. Сите собрани средства ги вложивме во средства за хигиена за бебиња и деца.

Продолжи со читање

НОВОСТИ

Книга на годината: „Ноември“

Најсвежи вести за нашата свежа и здрава литература: Од денес имаме уште едно големо и за нас многу значајно признание: „Ноември“ од Алена Морнштајнова е