БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
БЕЗ ОГЛЕД НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКАТА

Тивки години

271 стр. Оценка на Goodreads: 4,37. Година на прво објавување: 2019. Прво објавување во Муза: 2020. Второ издание во Муза: 2021.

SKU 978-608-4906-04-9 Категорија: Автор:

Опис

Богдана е затворена девојка која живее со својот студен татко и со добродушната Бјела. Измачена е од напнатоста што владее во нивниот дом и од тајната што не престанува да ѝ се мота низ главата: Зошто нејзината тешко болна баба за време на последната посета ѝ се обрати со „Бланка“?

Дознајте зошто романот Тивки години е најпродаваниот роман во Чешка во 2019 година.

Алена Морнштајнова (1963) е чешка авторка на четири романи, од кои досега се продадени околу триста илјади примероци само во Чешка. Во моментов живее во Валашки Мезиричи и работи како преведувачка и наставничка по англиски јазик.

Акции